fbpx

Érdi Jazz Klub: Szakcsi Jr. Renaissance az Érdi Galériában

2024. máj. 27.

Az Érdi Jazz Klub következő koncertje  május 30-án, 19 órakor: Szakcsi Jr. Renaissance az Érdi Galériában

Szakcsi Jr. Renaissance az Érdi Galériában

A 2022 végén alakult formáció Szakcsi Lakatos Béla és Babos Gyula szerzeményei mellett elsősorban saját kompozícióit szólaltatja meg. A zenekar az igényes jazz harmóniavilágát megtartva modern jazzt játszik populáris formában, így képes könnyen befogadható hangzást megszólaltatni úgy, hogy mindeközben eszköztárából nem hiányoznak a műfaj legfontosabb kellékei. A jazz különböző korszakaiból válogatva, de a klasszikus zene romantikus és modern témáit is ötvözve, a tagok egy új, esszenciális zenei stílust hívnak életre, melyet az érdi közönségnek mutatnak be május 30-án.
A gyönyörű hangú énekesnő, Claudia Castagno a legendás Garay Attila unokája. Varga Balázs a fiatal gitáros generáció egyik legtehetségessebbike. Torma Rudolf a legendás bőgős és basszusgitáros, aki a hazai jazzélet több generációjával is játszott, a ritmusszekciót az egyik fiatal dobos tehetséggel, Fazekas Tamással biztosítják.

 

ifj. Szakcsi Lakatos Béla – zongora;
Claudia Castagno – ének;
Varga Balázs – gitár;
Torma Rudolf – basszusgitár;
Fazekas Tamás – dob

 

A koncertet az NKA támogatja!
Érd város és az Érdi Galéria biztosította a helyszínt!
14 éven aluliaknak ingyenes, amíg van hely.

 

Fotó: Érdi Jazz Klub, Szakcsi Jr.

 

 

 

© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005