fbpx

Még 8 napig lehet szavazni az év jazz-zenészére és albumára

2020. december 20.

December 27-én éjfélig lehet leadni a szavazatokat a MagyarJazz szavazásán.

Tudjuk, a zene nem sportverseny, mégis kialakít az ember magában egy sorrendet. Erre kíváncsi a MagyarJazz a közönségszavazáson.
November 25-én indítottuk azt a szavazást, amiben a közönség szavazhat kedvenceikre, a legjobbakra. A szakmai szavazás után, mely a 2021-es évre jelölt jazz-zenészeket és albumokat, a közönségé a lehetőség, hogy sorrendet alakítson ki.

A szavazatok száma már 1000 fölött van, és nagy öröm számunkra, hogy minden kategóriában hasonló a szavazók száma. Tehát nincs egy-egy kiugró kategória, aki szavazott, az minden kategóriában kiválasztotta a megítélése szerinti legjobbat.

Vannak olyan kategóriák, ahol a december 18. éjféli állás szerint alig van különbség a zenészekre adott szavazat mennyisége között.

 

Vannak olyan kategóriák is, ahol egy-egy zenész jóval több szavazatot kapott, mint a kategóriában szereplő további jazz-zenész.

 

Még 8 napjuk van, hogy bármelyik kategóriára szavazzanak, részt vegyenek a legjobb zenész és album kiválasztásában. A program szúrópróbaszerűen kiküld ellenőrző emaileket, melyekre választ várunk vissza, kérjük nézzék meg azt az email fiókot, amelyikkel szavaztak.

 

A közönségszavazást itt találja. 

 

Kapcsolódó cikk: Szerkesztőségi szavazás nyertesei és év végi közönségszavazás

 

© 2019-24 MagyarJazz / Jazz.hu szakmai jazzportál, szeretett műfajunk, a JAZZ szolgálatában. All Rights Reserved. • Készítette és kiadásért felelős személy: Irk Réka • Kiadó: Jazzponthu Kulturális Alapítvány • 1122 Budapest, Maros u. 28. • Adószám: 19345684-1-43
Az alapítványnak adományt az alábbi bankszámlára köszönettel fogadjuk: 10700770-73692180-51100005